Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Veelgestelde vragen

Alles over

Plaatsing & Installatie

Hoe word de spa geleverd?

De levering van uw Jacuzzi/Spa zal in overleg met u, naar uw wens geleverd worden. Voordat wij uw bestelling leveren zullen wij contact met u opnemen om dit samen met u af te stemmen. Of dit nu hoog bij u op het dakterras is of bij u achter in de tuin, ons team zal zorgdragen voor levering op de door u gewenste locatie.

Welke voorbereidingen zijn er nodig voor de plaatsing van een Jacuzzi/Spa?

Voor de plaatsing van uw Jacuzzi/Spa zijn er een aantal voorbereidingen die getroffen moeten worden om optimaal te kunnen genieten van nieuwe toestel. Denk aan een solide waterpas ondergrond maar ook de electra voorziening. Bij het plaatsen van een Jacuzzi/Spa dienen de volgende elementen in acht genomen te worden: Degelijke en of solide ondergrond dat het gewicht kan dragen Vlakke en waterpas ondergrond Aparte groep voor de electra 1 x 220V en 4 meter electra kabel waar de jacuzzi geplaatst zal worden (een aantal van onze exclusieve modellen dienen voorzien te worden van krachtstroom 1 x 440V) Bij het inbouwen van een Jacuzzi/Spa dient er rekening gehouden worden met de eventuele afwatering.

Alles over

Jacuzzi's

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van de jusite spa?

SpaCity biedt een ruime keuze aan Jacuzzi’s en spa’s. Iedere Spa kan verschillen in afmetingen, uitstraling, aantal zitplaatsen en ligplaatsen. Daarnaast bieden de exclusieve modellen vaak over meer opties, krachtigere pompen en meer Jets. Onze Spa’s beschikken standaard over goede waterfilters en watermanagement systemen zoals een ozonator en UV waterbehandeling en warmte isolatie systemen waardoor u altijd op kosten en het milieu bespaart. Daarnaast heeft u bij SpaCity altijd de keuze uit de volgende opties: Aantal jets Bluetooth audio surround systeem Wifi remote control Aantal zit of ligplaatsen Kleur samenstelling van uw Jacuzzi/Spa (zowel de kuip als de kast) Led verlichting opties Cover lift Trap

Hoe kies ik de juiste spa?

Bij het maken van de juiste keuze voor een Jacuzzi, Hottub of Spa begint u bij bepalen van uw wensen. Denk aan het aantal personen, aantal ligplaatsen, en het kiezen van de eventuele extra opties zoals: Drankhouders, led verlichting, aantal Jets, de kracht van de jets maar uiteraard ook de uitstraling van uw Jacuzzi.

Alles over

Onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn spa?

Voor een optimale beleving en uit hygiënisch oogpunt dient de jacuzzi/spa periodiek onderhouden te worden. Dit kunt u uitbesteden aan het team van SpaCity maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen. Bij het onderhouden van het toestel kunt u denken aan het vervangen van filters maar ook het reinigen van het bad.

Welke producten heb ik nodig voor het onderhoud van het water in de spa?

Wij adviseren gebruik te maken van Aqua Kristal All-in-one met of zonder chloor. Dit voorkomt kalkaanslag, vorming van bacteriën en micro-organismen. Zo houdt u het water helder, schoon en veilig.

Hoe maak ik het filter schoon?

Filters dienen bij intensief gebruik wekelijks gereinigd te worden. Gebruik hiervoor de aqua kristal filter reiniger. Tips bij het onderhouden van uw Jacuzzi/Spa: Reinig regelmatig uw filters (Gebruik hiervoor onze filterreinigers) vervang uw filter ten minste ieder jaar Gebruik de juiste producten zoals onze ALL-in-one AquaKristal wateronderhoud om het water van uw bad helder en schoon te houden. Maar ook om kalkaanslag tegen te gaan en bacteriën tegen te gaan. Onze ingebouwde UV filter en Ozonator doen de rest. Ververs regelmatig het water van uw bad (ten minste iedere 6 maanden) Maak regelmatig de badkuip schoon (alvorens u de Jacuzzi/Spa weer bijvult met schoon water)

Alles over

Algemene vragen

Wat zijn de levertijden?

Indien uw gekozen producten op voorraad zijn kan deze de volgende dag al geleverd worden. Uiteraard stemmen we de levering van uw bestelling samen met u af. (Bekijk onze voorraad)

Kan ik langskomen in de showroom?

Ja! Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom en hebben wij ruime parkeerplekken beschikbaar voor onze bezoekers. In onze riante 600m2 showroom kunt u onder het genot van een drankje of heerlijk bakje koffie op uw gemakt ons assortiment aan Jacuzzi’s/Hottubs bekijken en zelfs even uitproberen. Ons team zal tijdens uw bezoek aan onze showroom een onvergetelijke indruk bij u achterlaten. Wij ons uiterste best om u in een gemoedelijke ongedwongen sfeer te ontvangen waar u zich kunt laten adviseren door onze adviseurs.

Bezoek de showroom

Populaire producten

Appen?
Live chat