Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00
Over ons

Leuk om kennis te maken!

Uw welzijn is onze zorg! Zowel in Nederland als België doet het team van SpaCity er alles aan om uw wellness beleving zorgeloos te realiseren. Met ons professionele team verzorgen wij het gehele traject van aankoop tot aan de plaatsing. Projecten van klein tot groot, samen zorgen wij dat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Spacity showroom met spabaden

Persoonlijk advies

De wellness specialist die u kunt vertrouwen

Snelle levertijd

Alle voorradige jacuzzi’s binnen een week geplaatst

Top Kwaliteit

Alleen de beste producten zijn goed genoeg

Geprezen service

Service staat bij ons altijd op nummer 1

Bezoek de showroom

Officiële dealer

Onze merken

Van veel mensen horen wij dat het lastig is om de juist keuze te maken voor een jacuzzi. Er is ontzettend veel aanbod waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast is er ook ontzettend veel verschil in kwaliteit en beleving. Daarom is het heel belangrijk om te verschillen te begrijpen zodat u de juiste keuze maakt. Het is ons doel u zo goed mogelijk te adviseren en te voorzien van de perfecte spa die bij u past.

Bij SpaCity is alleen het beste is goed genoeg. Daarom kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit jacuzzi’s welke onderscheidend zijn in kwaliteit, beleving, energieverbruik en garantievoorwaarden. Wij zijn trotse dealer van maar liefst 3 grote Europese merken. Dit resulteert in tientallen jaren zorgeloos genieten. 

Meer weten over onze merken en onze jacuzzi’s? Laat u vrijblijvend en in een ongedwongen sfeer adviseren in onze showroom. Of neem contact op met één van onze adviseurs.

Wellis spa logo
Wellis spa bad

SpaCity Wellness is officieel dealer van het gerenommeerde merk Wellis! Wellis staat garant voor een geweldige kwaliteit van Europese bodem! De hoogwaardige therapeutische massage beleving in combinatie met alle extra opties maken Wellis spa’s een van de meest gekozen merken op de markt. Wellis staat niet alleen garant voor een hoge kwaliteit maar biedt Wellis teven ook zeer goede garantie voorwaarden. Zo krijgt u standaard tot wel 10 jaar garantie op uw spa

Bekijk Wellis
Aquavia logo
Aquavia spa bad

SpaCity Wellness is officieel dealer van het Spaanse merk Aquavia Spa. Aquavia is een van de grootste fabrikanten van Spa’s en massagebaden van Europa en ook de beste! Met 30 jaar ervaring heeft Aquavia enorme kennis en vakmanschap in huis op het gebied van wellness. En dat is terug te zien in de kwaliteit, het design en uiteraard ook in de garantievoorwaarden. Met een spa van Aquavia geniet u van maar liefst 15 jaar garantie.

Bekijk Aquavia
Spacity logo
Spacity spa bad

SpaCity is uw partner voor de beste en hoogste kwaliteit spa’s. Wij hebben inmiddels 10 jaar ervaring in de spa industrie. Mede hierdoor kunnen wij zeer complete en luxe spa’s samenstellen die passen bij uw wensen en behoeften. Wij werken samen met vertrouwde partners voor hoogwaardige spa’s van de beste materialen en technieken. Op alle spa’s van SpaCity geniet u van maar liefst 8 jaar garantie.

Bekijk Aquila
Ons proces

Hoe werkt het?

De realisatie van uw ultieme ontspanning in 4 makkelijke stappen.

1. Kennismaken

Maak kennis in de SpaCity showroom

2. Keuze spa

Ontvang advies van één van onze adviseurs

3. Installatie

Plaatsing & installatie van uw spa bad.

4. Genieten

Geniet ultiem van uw eigen spa bad.

Recente projecten

No items found.
No items found.
Bekijk alle projecten
Appen?
Live chat