Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Wisselende kleuren in uw jacuzzi met Colour Sense

Wisselende kleuren in uw jacuzzi met Colour Sense - Spa City

De Colour Sense vergroot de beleving van uw spa door u volledige controle te geven. Middels dit systeem zijn de kleuren en patronen van de sfeervolle led-verlichting in uw spa geheel naar wens te personaliseren.

Colour Sense maakt van uw jacuzzi een authentiek kleurentherapiecentrum, de wellness-therapie die gebaseerd is op de positieve effecten van kleur op de gezondheid en de levenskwaliteit. Op basis daarvan heeft Aquavia Spa enkele spamodellen uitgerust met een verlichtingssysteem met talrijke led-lampjes. U kunt zelf uit talloze kleuren kiezen of voor steeds wisselende kleurenreeksen kiezen. Hierdoor ontstaat er een verband tussen kleur, geest en lichaam.

Steeds meer deskundigen zijn overtuigd van het vermogen van kleur en van visuele stimulatie door middel van kleurfrequenties om de gezondheid te verbeteren en zelfs ziektes te voorkomen. Dit zijn naast de emotionele voordelen zoals de strijd tegen stress of het stimuleren van de creativiteit, voordelen die de Colour Sense een onmisbare toevoeging maken voor uw jacuzzi.

De jacuzzi’s met Colour Sense hebben ledlampen langs de omtrek van de bedieningspanelen en op verschillende plaatsen onder water. Op die manier kunt u, behalve van de goede eigenschappen van kleurentherapie, genieten van de esthetiek van uw spa die, als u de verlichting in de omgeving dimt of uitzet, werkelijk spectaculair is.

Misschien ook interresant?