Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Ik zoek een energiezuinige jacuzzi, welk soort jacuzzi heb ik nodig?

Energiezuinig spabad

Ben je toe aan extra ontspanning en wil je na een dag hard werken helemaal tot rust komen?  Wellicht overweeg je een jacuzzi voor thuis. Toch kan de stijging van de energieprijzen een reden zijn om te twijfelen. Echter zijn er tegenwoordig veel duurzame oplossingen en kan je genieten van een jacuzzi dat weinig energie verbruikt. Een voorbeeld van een energiezuinig  spa-merk is Wellis. Met een jacuzzi van Wellis zorg je niet alleen voor een lage energierekening,  maar draag je ook bij aan een beter milieu. Wie wil dat nu niet?

 

De voordelen van een energiezuinig jacuzzi

1. Een energiezuinig jacuzzi is duurzamer

Het is heerlijk om te relaxen in je eigen spabad. Vind jij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de natuur en maatschappij? Dan zit je waarschijnlijk lekkerder als je weet dat je weinig energie verbruikt tijdens het ontspannen. Ga voor een milieuvriendelijke jacuzzi met een laag energieverbruik. Met een energiezuinig spabad weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

2. Je hebt een lagere energierekening

Wil jij een jacuzzi kopen, maar ben je bang dat je energiekosten te hoog worden? Zeker nu de energieprijzen zijn gestegen snappen we heel goed dat je je afvraagt wat een jacuzzi kost. Met een energiezuinig spabad hoef je geen stres te voelen over de energierekening. Bij Spa City verkopen wij vele energiezuinige spabaden zodat je zonder geldzorgen kan genieten van thuis wellness. Dat  is pas echt ontspannen, toch?

 

Niet alle jacuzzi's zijn energiezuinig

Energiezuinige jaccuzi’s zijn speciaal ontworpen om duurzaam en efficiënt te werken. Het stroomverbruik van een jacuzzi hangt sterk af van het model dat je koopt. Niet alle spabaden zijn energiezuinig. Goedkopere spabaden verbruiken vaak meer energie. Een lage kwaliteit staat gelijk aan hoog energieverbruik. Let dus op dat je geen jacuzzi aanschaft die bijvoorbeeld is geproduceerd in China. Chinese spabaden gaan je op de lange termijn veel geld kosten. Wij raden daarom altijd aan om Europees geproduceerde spabaden van topkwaliteit aan te schaffen. Het verschil in gebruik is vaak tot wel 70%! Dit betekend in veel gevallen dat een duurdere aanschafwaarde op de langere termijn een stuk goedkoper is. Hierbij komt het feit dat deze baden in veel gevallen langer meegaan & luxere functies bieden. Dat is een win win situatie! Welke energiezuinige jacuzzi wij aanbevelen? Een spabad van Wellis.

 

De energiezuinige spabaden van Wellis

Bespaart op je energierekening

Waarom wij Wellis aanraden? Onder andere vanwege het lage energieverbruik. De Europese spabaden van Wellis zijn speciaal geproduceerd om het verbruik zo laag mogelijk te houden en je energiekosten te minimaliseren. Alle spabaden van Wellis zijn uitgerust met goede isolatie. Hierdoor verbruikt een Wellis spabad in vergelijking met andere spabaden tot wel 70% minder stroom. Zo  bespaar je dus iedere maand enorm op je energiekosten!

Europese topkwaliteit

Hoogwaardige en duurzame productie in Europa staat bij het merk Wellis centraal. De spabadkuipen worden zo ergonomisch mogelijk ontworpen. Het frame van de jacuzzi is volledig behandeld en gaat daarom extra lang mee. De baden zijn altijd van zeer goede kwaliteit, zodat jij optimaal kan genieten van een jacuzzi in je achtertuin. Hiermee ben je verzekerd van een duurzame jacuzzi  met een lange levensduur. Bovendien is een Wellis spabad erg gebruiksvriendelijk.

 

Meer weten over energiezuinige spabaden en jacuzzi’s?

Wil je meer weten over energiezuinige jacuzzi’s? Wij geven je graag alle benodigde informatie. Bezoek onze showroom en ontvang persoonlijk advies!

 

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan eens op deze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons  op via de chat. We helpen je graag.

 

Bekijk alle jacuzzi's

Inmiddels weet je wat de voordelen zijn van chloorvrij onderhoud. Klaar om je achtertuin een  upgrade te geven en een (chloovrije) jacuzzi aan te schaffen? Bekijk hier ons aanbod van spabaden.

Misschien ook interresant?