Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Wat is een zwemspa?

Wat is een zwemspa? - Spa City Wellness

Zwemspa: jacuzzi en zwembad in één!

Een zwemspa, wat is het nu precies? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig. Een zwemspa is namelijk een combinatie van een jacuzzi en een zwembad. Met een zwemspa heeft u dus beide in één! U kunt er een zeer uitputtende zwemtraining in houden, waarna u lekker kunt relaxen in het jacuzzi gedeelte. Zowel in de zomer, als in de winter. Het hele jaar door geniet u van een warm bad met heerlijke massages. Wat wilt u nog meer? In dit blog vertelt SpaCity u graag meer over de zwemspa en wat deze combinatie van jacuzzi en zwembad kan betekenen voor uw tuin.

Ideaal voor een zwemtraining

Wanneer u een zwembad in de tuin heeft staan, is deze vaak te klein om echt in te zwemmen. Baantjes trekken is zo goed als onmogelijk. Een zwemspa is hiervoor de oplossing. De zwemspa is namelijk uitermate geschikt wanneer u thuis zwemtrainingen wilt doen. Door middel van krachtige pompen stuurt de zwemspa veel water op u af. Hierdoor ontstaat er een stroming. U zult veel inspanning moeten leveren om op uw plaats te blijven. Daarbij kunt u zowel de pompen als de stroming zelf instellen, geheel naar uw wensen dus. U bepaalt zelf hoe intensief u uw zwemtraining invult. Dit is de perfecte manier om aan uw conditie te werken in uw eigen vertrouwde omgeving.

Tijd voor ontspanning

Heeft u uw zwemtraining erop zitten? Dan is het heerlijk om even te kunnen ontspannen en uw spieren goede rust te geven. Dit kunt u doen in de wellnesszone van de zwemspa. Hierbij profiteert u van alle voordelen van een jacuzzi.

De mogelijkheden van een zwemspa

U kunt zwemspa's in verschillende soorten en maten krijgen. In iedere tuin past er wel een zwemspa, ook wanneer u een kleinere tuin heeft. Daarnaast kunt u een zwemspa in laten bouwen, maar ook op het terras laten plaatsen. U bepaalt zelf hoe u de ruimte benut. Een zwemspa is makkelijker te plaatsen dan een zwembad. Laat dit doen door onze professionals en u kunt binnen een mum van tijd genieten van alle voordelen die een zwemspa in uw tuin met zich meebrengt.

Meer informatie over de zwemspa?

Wilt u meer informatie over de zwemspa, bent u benieuwd naar ons assortiment of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0854010187. Wij staan u graag bij met deskundig advies.

Misschien ook interresant?