Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Silent pump: Het geruisloze systeem in uw jacuzzi

Silent pump: Het geruisloze systeem in uw jacuzzi

Geniet optimaal in de SpaCity jacuzzi's middels dit geruisloze filtersysteem. Naast de meest stille, is de silent pump, ook de zuinigste en meest energie-efficiënte pomp op de markt met een verbruik van minder dan 0,25 kW/u.

U hoeft niet meer tot ‘s avond te wachten om het water van uw spa te filteren. Silent Pump is het meest geruisloze en zuinige filtersysteem op de markt. Alle jacuzzi’s uit de Pro en Exclusive series zijn standaard van een Silent Pump voorzien. Dit systeem zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een jacuzzi met prachtig schoon en helder water. Dit is uitermate belangrijk bij de keuze voor het kopen van een jacuzzi. U wilt immers niet constant bezig zijn met het onderhouden van uw jacuzzi. Gelukkig kunt u met de Silent Pump geheel ontspannen terwijl zonder dat u het merkt uw water tot op de bodem wordt gereinigd.

De Silent Pump in uw jacuzzi is een onafhankelijk filtercircuit met een zeer hoge energie-efficiëntie; de pomp verbruikt niet meer dan 0,25 kW/u (ca. 3 euro per 1000 uur). Dit maakt dit systeem een uiterst duurzame optie wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is. Hierdoor kunt u bedreigen aan een beter milieu en geld besparen op het energieverbruik. Maar wat ook meteen opvalt is hoe geruisloos hij is: Wanneer de pomp aanstaat, is de akoestische impact niet hoger dan 50 dB. Hierdoor kunt u altijd in alle rust ontspannen van een heerlijke hydromassage.

Bovendien werkt de Silent Pump volledig onafhankelijk van het hydromassagecircuit. Terwijl de meeste jacuzzi’s hetzelfde circuit gebruiken en het water dus niet tijdens de massage kan worden gefilterd, kunnen bij de jacuzzi’s van SpaCitybeide functies tegelijkertijd worden uitgevoerd. Hierdoor garandeert Silent Pump altijd kristalhelder water in uw jacuzzi.

Misschien ook interresant?