Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Pure Line Lighting: Luxe verlichting in uw jacuzzi

Pure Line Lighting: Luxe verlichting in uw jacuzzi - Spa City

Met Pure Light Lighting verandert u de omgeving van uw spa in een luxe oase. Deze van hoge kwaliteit led-verlichting in de buitenomtrek van uw spa levert een prachtig plaatje op en vergroot uw beleving door het creëren van een aangename rustgevende ambience.

Pure Line Lighting verandert de look van uw jacuzzi en daarmee de esthetiek van alle ruimtes waar de spa geïnstalleerd wordt. Het betreft een ledverlichtingssysteem met uiteenlopende kleuren langs de hele buitenomtrek van verscheidene jacuzzi’s uit de Pro en Exclusive series.

De verlichting in de buitenomtrek van het raamwerk van uw jacuzzi volgt dezelfde kleurensequentie als die van het kleurentherapiesysteem van de Colour Sense. Dat wil zeggen dat Pure Line Lighting het ontspannende vermogen van de kleurentherapie versterkt, doordat de kleur over de hele ruimte wordt verspreid, dit brengt iets magisch met zich mee.

De prestatie Pure Line Lighting verhoogt bovendien de esthetiek van de binnen- of buitenruimte waar uw jacuzzi geïnstalleerd is. Hij verhoogt de beleving van uw jacuzzi en verandert die in een kunststuk in plaats van een practisch voorwerp waardoor hij onmisbaar wordt in uw omgeving.

Misschien ook interresant?