Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Prachtige led-verlichting in uw SpaCity jacuzzi

Prachtige led-verlichting in uw SpaCity jacuzzi

Overweegt u een jacuzzi met led-verlichting te kopen? Sfeervolle led-verlichting verandert uw spa in een luxe oase. Deze van hoge kwaliteit led-verlichting bevindt zich in uw jacuzzi en levert een prachtig plaatje op waardoor uw beleving wordt vergroot en een aangename rustgevende ambience wordt gecreëerd.

Niets verandert de sfeer die uw jacuzzi meebrengt meer dan led-verlichting in uw spa. Elke SpaCity jacuzzi is uitgerust met bijpassende verlichting van hoge kwaliteit led-lampen. Een absolute must have voor de jacuzzi in uw tuin.

Led-verlichting maakt van uw SpaCity jacuzzi een authentiek kleurentherapiecentrum, de wellness-therapie die gebaseerd is op de positieve effecten van kleur op de gezondheid en de levenskwaliteit. Op basis daarvan hebben wij bij SpaCity al onze luxe jacuzzi's uitgerust met een verlichtingssysteem van talrijke led-lampjes. U kunt gaan voor een scala aan verschillende kleuren of voor steeds wisselende kleurenreeksen kiezen. Hierdoor ontstaat er in uw high-end jacuzzi een verband tussen kleur, geest en lichaam.

De jacuzzi’s met led-verlichting hebben led-lampen langs de omtrek van de bedieningspanelen en op verschillende plaatsen onder water. Op die manier kunt u, behalve van de goede eigenschappen van kleurentherapie, genieten van de esthetiek van uw spa die, als u de verlichting in de omgeving dimt of uitzet, werkelijk spectaculair is. Alle SpaCity jacuzzi's hebben verschillende soorten led-verlichting in en rondom de kuip. De volgende soorten verlichting vind u terug bij deze luxe jacuzzi's:

  • Led-fontijn
  • Led-verlichting in hoofdkussens
  • Led-hoeklichten
  • Led-lichten in jets
  • Led-bekerhouders
  • Waterval + led-verlichting
  • Onderwater led-verlichting

Steeds meer deskundigen zijn overtuigd van het vermogen van kleur en van visuele stimulatie door middel van kleurfrequenties om de gezondheid te verbeteren en zelfs ziektes te voorkomen. Met dit gegeven is het hebben van led-verlichting in uw jacuzzi een absolute must have. Dit zijn naast de emotionele voordelen zoals de strijd tegen stress of het stimuleren van de creativiteit, voordelen die de Colour Sense een onmisbare toevoeging maken voor uw jacuzzi.

Bekijk hier onze Premium Series jacuzzi's die uitgerust zijn met led-verlichting

Misschien ook interresant?