Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Nadelen van een opblaasbare jacuzzi

Nadelen van een opblaasbare jacuzzi - Spa City Wellness

Het kopen van een opblaasbare jacuzzi

In een jacuzzi kunt u echt heerlijk ontspannen. Veel mensen zouden wel graag een jacuzzi in hun tuin willen, maar zo’n luxe bad is best een investering. Een alternatief is het kopen van een opblaasbare jacuzzi. Het is misschien goedkoper, maar is een opblaasbare jacuzzi ook even goed of beter dan een gewone jacuzzi? In dit blog vertellen de experts SpaCity u over de nadelen van een opblaasbare jacuzzi ten opzichte van een reguliere jacuzzi.

Meer energiekosten

Het eerste nadeel is dat een opblaasbare jacuzzi misschien goedkoper is in aanschaf, maar hij verbruikt ook meer stroom. Dit komt omdat een opblaasbare jacuzzi een stuk trager opwarmt dan een normale jacuzzi. Dit kan u 1 tot 1,50 euro per gebruiksdag meer aan stroomverbruik kosten dan bij een gewone jacuzzi.

Minder ruimte en minder comfort

Als u een jacuzzi koopt dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk comfort. Natuurlijk ervaart u in een opblaasbare jacuzzi ook het nodige comfort, maar dat is toch minder dan bij een normale jacuzzi. Vaak is er in een opblaasbare jacuzzi minder ruimte voor u en uw partner of vrienden. Daarnaast zal u wat minder zitcomfort ervaren in een opblaasbare jacuzzi dan in één van de luxe jacuzzi’s van SpaCity.

Levensduur

Het grootste nadeel van een opblaasbare jacuzzi is dat deze aanzienlijk minder langer meegaat dan een normale jacuzzi. Ondanks dat opblaas jacuzzi’s van hoogwaardig pvc zijn gemaakt, blijft de kans aanwezig dat er een lek ontstaat en zo kan goedkoop toch ineens duurkoop worden. Ook heeft een opblaasbare jacuzzi meer onderhoud nodig om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken.

Voordelen van een jacuzzi

Toch kent het kopen van zowel een opblaasbare jacuzzi en gewone jacuzzi een aantal voordelen. Wij hebben een aantal van deze voorwaarden voor u op een rij gezet:

  • Door een jacuzzi kunt u heerlijk ontspannen na een hectische dag
  • Goed voor gewrichten en spieren
  • Betere bloedsomloop
  • Een vakantiegevoel in uw eigen tuin
  • Het hele jaar door te gebruiken

Een jacuzzi van SpaCity kopen

Misschien is een opblaasbare jacuzzi in aanschaf goedkoper, maar het brengt zeker ook nadelen met zich mee. Nadelen die u niet heeft met onze Premium, Pro of Exclusive jacuzzi’s. Wilt u graag echt kunnen ontspannen in uw eigen tuin? Laat u dan adviseren door de medewerkers van SpaCity! U kunt in onze showroom langskomen of een afspraak maken door te bellen naar: 085 401 0187. Wij vertellen u graag meer over onze luxe jacuzzi’s!

Misschien ook interresant?