Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Met Woodermax heeft u de mooiste jacuzzi in uw tuin

Met Woodermax heeft u de mooiste jacuzzi in uw tuin - Spa City

Laat uw spa spreken met de Woodermax Behuizing. Naast dat de Woodermax behuizing uitsluitend met de beste materialen wordt gemaakt is het ook een lust voor het oog vanwege het stijlvolle naadloze design.

Woodermax is een elegant en exclusief raamwerk van Aquavia Spa met een gelamineerd bevestigingssysteem waarmee schroeven niet nodig zijn en een unieke esthetiek ontstaat. Woodermax is beschikbaar voor zowel de pro en exclusive series van SpaCity.

Woodermax is een raamwerk met afwerkingen die een hoge toegevoegde waarde hebben. Het is door Aquavia ingenieurs ontworpen zodat de zijkanten van de spa eenvoudig en praktisch door één persoon kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Hierdoor is onderhoud aan uw jacuzzi zeer gemakkelijk en wordt u volledig ontzorgd. Het raamwerk bestaat uit een onder andere hoge druk gelamineerd HPL-paneel, waarmee een lange levensduur en een hoge bestendigheid tegen weersinvloeden worden gegarandeerd. Het resultaat: een vlekkeloze moderne stijl, ongelofelijke kwaliteit en weergaloze efficiëntie.

Misschien ook interresant?