Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Inruilkorting op uw jacuzzi of spabad, hoe werkt het?

inruilkorting spabad jacuzzi

Uw spabad is geld waard. Is het tijd voor een nieuwe jacuzzi? Ruil uw oude bij ons in en profiteer van korting bij de aanschaf van een nieuwe jacuzzi. Wat deze inruilkorting inhoudt leggen we u uit in deze blog.

 

Wat is inruilkorting op een jacuzzi?

Bij Spa City kunt u profiteren van inruilkorting. Wij voorzien u van de beste service en garantie. Is het tijd voor een nieuwe jacuzzi? Gooi uw eigen spabad niet weg. Tijdens de aanschaf van een nieuwe jacuzzi profiteert u van een korting door uw oude spabad in te ruilen.

 

Hoeveel inruil korting krijg ik op mijn jacuzzi?

Afhankelijk van verschillende factoren wordt bepaald hoeveel inruilkorting u krijgt op uw jacuzzi. We kijken naar de staat van de jacuzzi, het type jacuzzi en hoe oud uw spabad is.

 

Hoe werkt inruilkorting?

Uw inruilkorting realiseren wij in vier stappen. Het is ons doel u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie en service. Wij leggen u graag uit hoe de inruilkorting werkt.

 

01. Aanvraagformulier invullen

Via deze pagina kunt u het aanvraagformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

02. Waarde vaststelling van uw oude spabad

Vervolgens wordt de waarde van uw spabad vastgesteld aan de hand van foto’s. Met ons professionele team zorgen wij ervoor dat u de beste inruilkorting ontvangt voor uw spa.

 

03. Keuze nieuw spabad

In onze showroom kunt u een keuze maken voor een nieuw spabad. Uw welzijn is onze zorg. Wij doen er alles aan om uw spa beleving zorgeloos te realiseren. Struin langs onze vele modellen en ontdek welke spa bij u past.

 

04. Ruil, plaatsing & installatie

Uw oude spa wordt omgeruild voor een nieuwe. Bij de levering en installatie van het spabad wordt de oude meegenomen. Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor u als klant. 

 

De inruilkorting is vrijblijvend aan te vragen!

Misschien ook interresant?