Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Gemakkelijk uw jacuzzi onderhouden met Blue Connect Plus

Gemakkelijk uw jacuzzi onderhouden met Blue Connect Plus - Spa City

Het onderhouden van uw spa was nog nooit zo makkelijk. Blue Connect Plus analyseert in een handomdraai de waterkwaliteit van uw spa en geeft u direct inzicht in het vereiste onderhoud via uw smartphone of tablet.

Inzage in de waterkwaliteit van uw jacuzzi waar u ook bent? Dankzij het wateranalyseprogramma en de gratis Blue Connect-app heeft u altijd controle over de waterkwaliteit van uw SpaCity jacuzzi. Bij het kopen van een jacuzzi moet u met een aantal zaken rekening houden. Één daarvan is het onderhouden van de waterkwaliteit. Gelukkig bieden wij bij SpaCity de gemakkelijkste tool hiervoor aan. Blue Connect Plus is uitgerust met een vernieuwende «alles-in-een»-sensor die de belangrijkste aspecten van de waterkwaliteit van uw jacuzzi meet:

– De watertemperatuur
– De pH-waarde
– Het gehalte aan desinfectiemiddel (ORP)
– Het zoutgehalte in het water (conductiviteit)

Afhankelijk van de parameters van uw zwembad en de watertoestand geeft de app uw advies over het aanpassen van deze parameters. Hierdoor krijgt u heel gemakkelijk inzicht in welke chemische producten u nodig heeft om de juiste waarden te behouden.

Blijf verbonden dankzij Sigfox

Sigfox is 's werelds belangrijkste connectiviteitsdienst van het internet. Het werkt middels een wereldwijd netwerk van antennen en voor de eindgebruiker is geen wifi-verbinding, aanmelding of configuratie nodig. Hierdoor staat u altijd in verbinding met uw jacuzzi en hoeft u zich geen zorgen te maken over een verbinding.
Blue Connect Plus kan worden verbonden via:

– Sigfox: Blue Connect stuurt voortdurend gegevens naar internet via Sigfox
– Bluetooth: u kunt via Bluetooth onmiddellijk een meting uitvoeren.
– Wifi: u kunt Blue Connect gebruiken met uw wifi-verbinding dankzij het Blue Extender-toestel.

Dit maakt Blue Connect Plus een duurzaam product dat uw gezondheid en het milieu spaart. Daarnaast is het ook nog eens het meest gemakkelijke en gebruiksvriendelijke systeem voor het behouden van de waterkwaliteit van uw jacuzzi Het helpt u om het water onder alle omstandigheden schoon en gezond te houden.

Misschien ook interresant?