Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Energiezuinige jacuzzi, duurzamer en bespaard op de energierekening!

Energiezuinig spabad wellis

Ben je toe aan extra ontspanning en wil je na een dag hard werken helemaal tot rust komen?  Wellicht overweeg je een spabad voor thuis. Toch kan de stijging van de energieprijzen een reden  zijn om geen jacuzzi te kopen… Echter zijn er tegenwoordig veel duurzame oplossingen en kan je  genieten van een spabad zonder dat het te veel energie kost. Een voorbeeld van een energiezuinig  spa-merk is Wellis. Met een jacuzzi van Wellis zorg je niet alleen voor een lage energierekening,  maar draag je ook bij aan een beter milieu. Wie wil dat nu niet?

 

De voordelen van een energiezuinige jacuzzi

1. Een energiezuinige jacuzzi is duurzamer

Het is heerlijk om te relaxen in je eigen bubbelbad. Vind jij het belangrijk om een steentje bij te  dragen aan de natuur en maatschappij? Dan zit je waarschijnlijk lekkerder als je weet dat je weinig  energie verbruikt tijdens het ontspannen. Ga voor een milieuvriendelijke jacuzzi met een laag  energieverbruik. Met een energiezuinig spabad weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

 

2. Je hebt een lagere energierekening

Wil jij een jacuzzi kopen, maar ben je bang dat je energiekosten te hoog worden? Zeker nu de  energieprijzen zijn gestegen snappen we heel goed dat je je afvraagt wat een jacuzzi kost. Met een  energiezuinig spabad hoef je niet te stressen over de rekening. Tegenwoordig zijn er veel merken die  energiezuinige spabaden verkopen, zodat je zonder geldzorgen kan genieten van thuis wellness. Dat  is pas echt ontspannen, toch?

 

Niet alle jacuzzi's zijn energiezuinig

Energiezuinige jaccuzi’s zijn speciaal ontworpen om duurzaam en efficiënt te werken. Het  stroomverbruik van een jacuzzi hangt sterk af van het model dat je koopt. Niet alle bubbelbaden zijn  energiezuinig. Goedkopere spabaden verbruiken vaak meer energie. Een lage kwaliteit staat gelijk  aan hoog energieverbruik. Let dus op dat je geen jacuzzi aanschaft die bijvoorbeeld is geproduceerd  in China. Chinese spabaden gaan je op de lange termijn veel geld kosten. Wij raden daarom altijd aan  om Europese spabaden van topkwaliteit aan te schaffen. Het verschil in gebruik is tot wel 70%!  Welke energiezuinige jacuzzi wij aanbevelen? Een spabad van Wellis.

 

De energiezuinige spabaden van Wellis

1. Je bespaart op je energierekening

Waarom wij Wellis aanraden? Onder andere vanwege het lage energieverbruik. De Europese  spabaden van Wellis zijn speciaal geproduceerd om het verbruik zo laag mogelijk te houden en je  energiekosten te minimaliseren. Alle spabaden van Wellis zijn uitgerust met goede isolatie. Hierdoor 

verbruikt een Wellis spabad in vergelijking met andere spabaden tot wel 70% minder stroom. Zo  bespaar je dus iedere maand enorm op je energiekosten!

 

2. Europese topkwaliteit van Wellis

Hoogwaardige en duurzame productie in Europa staat bij het merk Wellis centraal. De badkuipen  worden zo ergonomisch mogelijk ontworpen. Het frame van de jacuzzi is volledig behandeld en gaat  daarom extra lang mee. De baden zijn altijd van zeer goede (Europese) kwaliteit, zodat jij optimaal  kan genieten van een jacuzzi in je achtertuin. Hiermee ben je verzekerd van een duurzame jacuzzi  met een lange levensduur. Bovendien is een Wellis spabad innovatief en gebruiksvriendelijk.

 

Meer weten over energiezuinige spabaden en jacuzzi’s?

Wil je meer weten over energiezuinige jacuzzi’s? Wij geven je graag alle benodigde informatie. Bezoek onze showroom en ontvang persoonlijk advies!

 

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan eens op deze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons  op via de chat. We helpen je graag.

 

Misschien ook interresant?