Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

EcoSpa: Het meeste duurzame systeem voor uw jacuzzi

EcoSpa: Het meeste duurzame systeem voor uw jacuzzi - Spa City

EcoSpa staat garant voor de hoogste kwaliteit isolatie en een besparingsmodus die beide zorgen voor een efficiënt behoud van warmte. Gunstig voor uw portemonnee en het milieu.

Alle jacuzzi’s van de Pro/Exclusive series (Aquavia Spa) zijn standaard uitgerust met het EcoSpa-isolatiesysteem. Dit systeem is opgebouwd uit verschillende lagen polyethuraanschuim met een hoge dichtheid dat in staat is om de watertemperatuur te behouden, met een energiebesparing van maar liefst 69%, zelfs bij extreme temperaturen van -25ºC. Daarnaast zijn alle SpaCity jacuzzi’s ontworpen met het oog op energiezuinigheid en zijn alle jacuzzi’s standaard uitgerust met een energiebesparingsmodus.

Uit de tests die zijn uitgevoerd door het team van Aquavia Spa blijkt dat de EcoSpa in grote mate bijdraagt aan de thermische bescherming en met name geschikt is voor extreem koude klimaten. Maar EcoSpa is natuurlijk ook zeer geschikt voor alle andere jacuzzi’s die buiten geïnstalleerd zijn, en voor alle gebruikers die hun energieverbruik willen optimaliseren.

EcoSpa is ook ontworpen met het oog op het milieu. Energieverspilling is niet alleen schadelijk voor onze economie maar is ook een van de grootste problemen wereldwijd. Zo draagt u met een SpaCity jacuzzi bij aan een betere wereld en verlaagt u uw stroomkosten tot een minimum.

Misschien ook interresant?