Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

De voordelen van hydromassage in een spa bad

De voordelen van hydromassage in een spa bad - Spa City Wellness

Waarom hydromassage?

Na een zware werkdag wilt u niets liever dan heerlijk kunnen ontspannen. Een bad met hydromassage is dan de ultieme manier om dit te bereiken. Hydromassage wordt ook wel watermassage genoemd. Dankzij de combinatie van krachtige waterstralen en water, ontspannen uw spieren. In dit blog vertelt SpaCity u alles over de voordelen van een hydromassage en waarom het goed is voor uw lijf.

Wat is hydromassage?

Een hydromassage is niet hetzelfde als de gewone bubbels in een bubbelbad. Een hydromassage is veel krachtiger en gerichter. Deze watermassage bestaat als het ware uit drie krachten. De eerste kracht is dat de warmte van het water ervoor zorgt dat de bloedvaten in uw lichaam verwijden. De tweede kracht is de gewichtloosheid die ontstaat door het warme water, waardoor uw spieren minder belast zullen worden, en u echt kunt ontspannen. De derde kracht is natuurlijk de massage zelf, met de krachtige waterstralen.

Ontspanning van de spieren

Als u veel stress ervaart en vaak last heeft van uw spieren, zoals pijn in de schouders en nek, dan kan een bad met hydromassage uitkomst bieden. Door de krachtige waterstralen en het warme water zult u snel verlichting voelen in uw spieren. Dit is vooral fijn als u veel last heeft van hoofdpijn die vanuit de nek komt. Door geregeld een hydromassage te nemen verminderd u deze aanzienlijk.

Goed voor de bloedsomloop

Geregeld een bad nemen met een hydromassage is goed voor de bloedsomloop. Door de harde waterstralen gaan uw bloedvaten wijder staan. De harde waterstralen zorgen niet alleen voor een verbeterde bloedsomloop. Deze kunnen ook een positieve invloed hebben op uw bloeddruk. Kortom, geregeld een hydromassage nemen is heel goed voor uw algemene gezondheid!

Minder stress

Ook op mentaal vlak is het geregeld nemen van een hydromassage een goed idee. Vooral als u in het dagelijks leven veel stress ervaart. Door bijvoorbeeld voor het slapen een lekker ontspannend bad met hydromassage te nemen, zal ook de kwaliteit van uw nachtrust toenemen.

Een bad met hydromassage van SpaCity kopen

Wilt u zelf ook graag kunnen ontspannen na een drukke werkdag? Dan koopt u een heerlijk bad met hydromassage! Bij SpaCity heeft u een ruim assortiment aan luxe baden. Weet u niet welke spa het beste bij u behoeftes past? Laat u dan adviseren door de medewerkers van SpaCity! U kunt hiervoor spontaan langskomen in onze showroom, of een afspraak maken door te bellen naar: 085 401 0187. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze luxe baden met hydromassage!

Misschien ook interresant?