Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

De meest zuinige jacuzzi's dankzij het ECO+ systeem

De meest zuinige jacuzzi's dankzij het ECO+ systeem

Eco+

Eco+ staat garant voor de hoogste kwaliteit isolatie en een besparingsmodus die beide zorgen voor een efficiënt behoud van warmte. Gunstig voor uw portemonnee en het milieu.

Alle jacuzzi’s van de Premium series zijn standaard uitgerust met het Eco+-isolatiesysteem. Dit systeem is opgebouwd uit verschillende lagen extra isolatie met een hoge dichtheid dat in zich in de kuip bevindt. Deze extra isolatie is in staat om de watertemperatuur te behouden waardoor uw jacuzzi altijd warm is zonder veel energie nodig te hebben. Combineer dit met de standaard energiebesparingsmodus en uw jacuzzi is zeer duurzaam en energiezuinig. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op de kosten van het gebruik. Dit maakt het Eco+ systeem altijd een waardevolle toevoeging aan elke SpaCity jacuzzi.

Eco+ draagt in grote mate bij aan de thermische bescherming van uw jacuzzi. Dit is met name te onderscheiden in koude klimaten maar werkt ook zeker in gematigde klimaten. Daarom is het ook zeker zeer geschikt voor alle jacuzzi’s in Nederland met name als ze buiten staan, en voor alle gebruikers die hun energieverbruik willen optimaliseren.

Energieverspilling

Eco+ is daarnaast ook ontworpen met het oog op het milieu. Energieverspilling is niet alleen schadelijk voor onze economie maar is ook een van de grootste problemen wereldwijd. Gelukkig pakt het Eco+ systeem beide problemen aan. Vandaar dat we bij SpaCity alleen hebben gekozen voor uiterst zuinige en duurzame jacuzzi's. Wij zijn ons bewust van de ecologische voetafdruk die we zouden achterlaten mochten we dit niet doen. Maar door het gebruik van Eco+ bent u altijd verzekerd van de meest zuinige en duurzame jacuzzi's. Zo draagt u met een SpaCity jacuzzi met Eco+ bij aan een betere wereld en verlaagt u uw stroomkosten tot een minimum.

Misschien ook interresant?