Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Altijd fris en helder water: Ultraviolet Treatment in uw jacuzzi

Altijd fris en helder water: Ultraviolet Treatment in uw jacuzzi - Spa City

Niet langer last van een chloorgeur of geïrriteerde ogen in de spa. Ultraviolet licht is de ontsmettingsformule die uw spa altijd helder, fris en gezond houdt. Naast de meest efficiënte techniek is het ook de meest milieuvriendelijk optie die u kunt hebben.

Ultraviolet Treatment minimaliseert het gebruik van chemische producten voor het ontsmetten van het water en houdt de spa altijd helder en fris en gezond. Het is een ontsmettingssysteem gebaseerd op UV-technologie die door middel van een UV-lamp bacteriën en andere in het water aanwezige kiemen doodt.

Ultraviolet (UV) licht is de ontsmettingsformule die het beste is voor de gezondheid van personen en het meest milieuvriendelijk. Dit systeem ontbindt het chloor en vergoot het ontsmettingseffect, waardoor het gebruik van chloor en andere chemische producten tegen algen voor wel 80% gereduceerd wordt. Kortom:

  • Gegarandeerd fris, schoon en helder water
  • Ontsmetting van het water van de spa op een efficiënte en veilige manier
  • Bescherming tegen ziektekiemen en schimmel in het water
  • Tot 80% minder chloor en andere producten mogelijk
  • Niet langer een chloorgeur of irritatie van de ogen
  • Milieuvriendelijker

Daarom draagt Ultraviolet Treatment bij aan de besparing van zowel chemische producten als onderhoud en verlengt het de levensduur van de spa.

Misschien ook interresant?