Trustpilot
9.0
Plaatsing & installatie door heel Nederland
Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Altijd controle over uw jacuzzi met het Wifi Touch Panel

Altijd controle over uw jacuzzi met het Wifi Touch Panel - Spa City

Absolute bediening van de jacuzzi, overal en altijd. Onderweg naar huis alvast uw spa verwarmen? Dit moderne bedieningspaneel is overal ter wereld gemakkelijk te bedienen en biedt u de mogelijkheid alle functies op afstand aan te passen vanaf uw smartphone of tablet.

Stelt u zich eens voor dat u uw spa vanaf uw mobiele telefoon zou kunnen bedienen, vanaf het werk of als u op weg bent naar huis, zodat bij uw thuiskomst alles gereed is. Dat is mogelijk dankzij het Wifi Touch Panel die wordt toegevoegd aan het besturingssysteem van Balboa. Deze optie is zowel beschikbaar bij de Pro en Exclusive series jacuzzi’s van SpaCity en gemakkelijk te gebruiken vanaf uw smartphone of tablet.

U kent met het Balboa bedieningssysteem alle basisfuncties van uw jacuzzi’s bedienen zoals het inschakelen van de massagepompen en het configureren van de filtercycles. Dankzij het Wifi Touch Panel kunt u deze vorm van bediening volledig op afstand bedienen. Dit systeem is geschikt voor alle mobiele toestellen en de modernste tablets met Android en iOS (Apple) besturingssystemen waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw spa.

Bovendien is het comfort van Wifi Touch Panel een uitstekende tool om de energetische efficiëntie van uw jacuzzi te optimaliseren omdat u altijd controle heeft over de warmte van uw jacuzzi. Dit zorgt voor een uiterst duurzame jacuzzi die tevens ook laag is in gebruikskosten.

Misschien ook interresant?